Αντώνης Κανάκης: αγόρασε εν αγνοία του αυτοκίνητο του Μητσοτάκη!

Αυτή κι αν ήταν αποκάλυψη στο «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης, συζητώντας με την τηλεοπτική του παρέα για τροχαία ατυχήματα, θυμήθηκε κάτι που του συνέβη στο παρελθόν και θα το θυμάται για πολλά χρόνια ακόμα, αφού είδε το Χάρο με τα μάτια του..!


«Το πιο σοβαρό ατύχημα που είχα στη ζωή μου, είναι πως είχα αγοράσει εν αγνοία μου –εκ των υστέρων το έμαθα- ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, το οποίο ήταν του Κυριάκου του Μητσοτάκη. Παιδιά έπεσε πάνω μου τριαξονική νταλίκα σας μιλάω σοβαρά!» Μάλιστα όπως περιέγραψε ο ίδιος, ήταν σίγουρος εκείνη τη στιγμή πως ήρθε το τέλος, γι΄αυτό και θυμάται πως η τελευταία του κουβέντα ήταν «όχι έτσι ρε γ*μω*ο».

 Για να καταλάβετε το μέγεθος του ατυχήματος, αρκεί να σας πούμε πως δίπλωσε ολόκληρο το βυτίο στο δρόμο, πέφτοντας πάνω στο αυτοκίνητο του! Όσο για το τραγελαφικό της υπόθεσης; ο οδηγός της νταλίκας ήταν Τούρκος. Έτσι όταν ο Κανάκης κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να του ζητήσει το λόγο που πήγε να τον σκοτώσει, ο οδηγός δεν έβγαζε κιχ μιας και δεν ήξερε ελληνικά, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να είναι έτοιμος να του ορμήξει.


star.gr