Το νου σας ρεμάλια

Μετά το πέρας της προχθεσινής ψηφοφορίας στην βουλή και την υπερψήφιση του μνημονίου από 199 αγόμενους και φερόμενους άβουλους βουλευτές , ακολούθησε η διαγραφή των 21-22-2 από τα κόμματα της μειοψηφίας και της υποδούλωσης στα ξένα κέντρα. Θέλω να σας τονίσω ιδιαιτέρως την προσοχή σας διότι το επόμενο βήμα της παγίδευσης των λαϊκών μαζών είναι η κίνηση που θα λάβει χώρα από τους βουλευτές που ψήφισαν όχι & διαγράφηκαν από τα κόμματα του πασοκ και της νέας νέας δημοκρατίας..


Προσοχή η κίνηση που πρόκειται να γίνει ως μοναδικό στόχο και σκοπό θα έχει να σας εγκλωβίσει και να φιλτράρει την ψήφο της διαμαρτυρίας σας . Σε καμιά περίπτωση δεν ψηφίζουμε άτομα τα οποία υπερψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους και διαφώνησαν με το χθεσινό μνημόνιο.

Ψηφίζουμε Έλληνες Πατριώτες ΜΟΝΟ. Σε όλους αυτούς που διαφώνησαν χθες θα τους δοθεί βήμα σε όλα τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης για να εξηγήσουν και καλά τους λόγους που διαφώνησαν και εν συνεχεία διαγράφηκαν από τα τελειωμένα κόμματα της παρακμής. Προσοχή λοιπόν ΤΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ .