ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζουν να κλέβουν βενζίνη

Η κρίση... αλλάζει ακόμα και τη μορφή της μικροεγκληματικότητας. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό που το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολεί τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Και ποιο είναι αυτό..;


Τα πολλά κρούσματα κλοπής... βενζίνης από σταθμευμένα αυτοκίνητα! «Περιστατικά τέτοια απασχολούν σχεδόν σε καθημερινή βάση» μας λέει έμπειρος αστυνομικός.

 Και μάλιστα το τελευταίο περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή, στην «καρδιά» της πόλης και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Πού; Στην περιοχή του Ταχυδρομείου της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος. Το θύμα άφησε το αυτοκίνητό του κοντά στην Πουκεβίλ για να πάει στη δουλειά του και όταν γύρισε στις 4 το απόγευμα είδε τον δείκτη των καυσίμων στο... μηδέν!

Και βγαίνοντας για να δει τι συμβαίνει διαπίστωσε πως είχε παραβιαστεί το ρεζερβουάρ. Και το θέμα είναι πως αυτό που υποθέτουν οι Αρχές δεν είναι ότι πρόκειται για κάποιο κύκλωμα που κλέβει βενζίνη από οχήματα (είχε εντοπιστεί πριν λίγους μήνες στην Πάτρα, τέτοιο κύκλωμα αλλοδαπών) αλλά μάλλον για... ιδιώτες που κλέβουν από τους άλλους βενζίνη επειδή δεν έχουν οι ίδιοι χρήματα για να βάλουν δική τους!


dete.gr