«Έχουν δανεικούς από τον Ολυμπιακό»

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο βρήκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του προχθεσινού αγώνα και λίγα λεπτά πριν μπουν στο γήπεδο ο Πορτογάλος έκανε αναφορά στους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού που παίζουν στους Περιστεριώτες..


Μάλιστα, τόνισε ότι αυτή είναι συνηθισμένη τακτική του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Σήμερα αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έτσι και αλλιώς είναι καλή, αλλά έχει και ένα κίνητρο παραπάνω για να μας κόψει βαθμούς. Εχει πάρει δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Τάτο και τον Μήτρογλου, και έχει φιλικές σχέσεις με τον βασικό μας αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο 65χρονος προπονητής και συνέχισε: «Και οι δύο αυτοί παίκτες είναι καλοί και θέλουν προσοχή. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το συνηθίζει αυτό. Να μοιράζει δανεικούς.


Εμείς, όμως, πρέπει να παίξουμε την μπάλα μας και για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε εμείς την κυκλοφορία και όχι ο αντίπαλος». Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ενημερώθηκαν για την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Ξάνθης, όταν είχε ολοκληρωθεί το δικό τους ζέσταμα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τότε ο Κώστας Κατσουράνης είπε στους συμπαίκτες του: «Παιδιά, να μη φάμε γκολ. Αν δεν φάμε γκολ, ένα γκολ θα το βάλουμε και θα το πάρουμε το παιχνίδι».


sport-fm.gr