Το αυτοκίνητο του 2025

Κατά το έτος 2025, ελπίζουμε ότι θα είχαμε έναν κόσμο όπου ένα αυτοκίνητο σαν την σχεδιαστική μελέτη Bugatti που ονομάζεται «Aerolithe Concept» θα είναι ελεύθερο να περιφέρονται στους δρόμους ως όχημα παραγωγής. .


Διαφορετικά, ο κόσμος της αυτοκίνησης θα έχει χάσει ένα τρομερό design concept. Το έργο του Douglas Hogg, απόφοιτου του Πανεπιστημίου του Coventry, είναι ένα αυτοκίνητο που αντλεί την έμπνευσή του από την αρχική Bugatti Aerolithe που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 1935.

Το πρωτότυπο Aerolithe Concept στην πραγματικότητα ήταν η έμπνευση για την Bugatti Αtlantic 57SC του. Μετά από 75 χρόνια από την αρχική ιδέα έκανε το ντεμπούτο του στο Παρίσι το δημιούργημα που σχεδίασε ο Douglas Hogg και αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία του πρωτότυπου μοντέλου, Το δημιούργημα του Douglas Hogg διατηρεί στιλιστικά στοιχεία που βλέπουμε στην αρχική Aerolithe λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη πολλά σύγχρονα - και φουτουριστικά - σχεδιαστικά στοιχεία. 

Σύμφωνα με τον Douglas Hogg, η σχεδιαστική μελέτη είναι «μια μινιμαλιστική άσκηση σε καθαρή επιφάνεια εμπνευσμένη από τις αρχές του Ettore Bugatti κληρονομιά του οποίου αποτελεί και το αρχικό Aerolithe." Ανάμεσα στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Aerolithe Concept περιλαμβάνονται στιλιστικά στοιχεία από το αρχικό πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Ανάμεσά τους οι έντονοι θόλοι των τροχών, το εμπρός και το πίσω παρμπρίζ, οι πόρτες που ανοίγουν «προς τον ουρανό και φυσικά η μάσκα, σήμα κατατεθέν της Bugatti. Συνολικά, η Aerolithe Concept είναι ένα ωραίο κομμάτι της δουλειάς του Douglas Hogg .Το Aerolithe Concept είναι σίγουρα κάτι που θα ήταν εφικτό να το δούμε να στο
όχι και τόσο μακρινό μέλλον. Ίσως το 2025.













auto24.gr