Η ώρα του Φώτση



Δελεαστική πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Πιθανότατα μέχρι την Τρίτη θα γίνει η συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Αντώνη Φώτση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει δελεαστική πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ενώ φημολογείται πως στο κόλπο της απόκτησής του ίσως μπει και η Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που αποχωρούν οι Τέρενς Μόρις και Φραν Βάσκεθ.

Ο διεθνής άσος, που απολαμβάνει τις διακοπές του, έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό και περιμένει να ακούσει την πρόταση που θα του γίνει. Εκτιμάται πως αν αυτή δεν είναι πολύ… κατώτερη από τα εκατομμύρια των Τούρκων (κι ενδεχομένως των Καταλανών) θα υπογράψει νέο διετές ή τριετές συμβόλαιο.

Λιγότερο δύσκολες (αλλά όχι σίγουρες πριν γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις) θα είναι οι επαφές με τον Κώστα Τσαρτσαρή και τον Στράτο Περπέρογλου, την παραμονή των οποίων έχει επίσης ζητήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Το συμβόλαιό μου λήγει και θέλω πολύ να παραμείνω. Αν βοηθήσει ο Θεός και πάνε όλα καλά, τότε είναι σίγουρο ότι πάμε για το δέκατο σερί πρωτάθλημα», τόνισε ο Τσαρτσαρής στην «Πράσινη».

Ο Σέρβος τεχνικός και ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να συναντηθούν με τη διοίκηση για το σχεδιασμό της νέας σεζόν πριν την Πέμπτη, όταν και θα αναχωρήσουν για τη Βαρκελώνη και το προπονητικό σεμινάριο της Ευρωλίγκας.




sport-fm.gr