Κάνουν σεξ οι θεοσεβούμενοι;



Κάνουν, κάνουν. Τι είναι για να μην κάνουν, άλλωστε; Λοβοτομημένοι;

Μόνο που, μετά, νιώθουν άσχημα για τις περιπτύξεις τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης που έγινε σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τη θρησκεία και μας προμήθευσε με ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Οι ερευνητές μελέτησαν 14.500 ενήλικες θεοσεβούμενους και άθεους.

Το συμπέρασμα είναι πως ανεξαρτήτως πίστης ή καθολικής απιστίας τόσο οι θρήσκοι όσο και οι άθεοι ή αγνωστικιστές κάνουν σεξ με την ίδια περίπου συχνότητα. Όλοι, επίσης, παρακολουθούν πορνό, αυτοϊκανοποιούνται, έχουν ακόμα και παράλληλες σχέσεις. Γενικά δε διαφέρουν σε τίποτα και η πίστη ή απιστία τους, η ύπαρξη ή μη του Θεού στη ζωή τους, δεν επηρεάζει τις επιλογές τους. Αλλά, οι θεοσεβούμενοι τις πληρώνουν αυτές τις επιλογές σε τύψεις.

Αυτή είναι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε θρήσκους και μη. Η βουτιά στην ενοχή που, στην περίπτωση των θεοσεβούμενων, μοιάζει περισσότερο με μακροβούτι. Επίσης, δεν έχουν όλες οι θρησκείες τα ίδια side effects στις τύψεις των πιστών τους. Οι Μορμόνοι, για παράδειγμα, νιώθουν περισσότερες ενοχές από όσο άλλοι θρησκευόμενοι για κάθε σεξουαλική τους συνεύρεση, με τις τύψεις τους να αγγίζουν, κατά μέσο όρο, το 8.19 στα 10 στις στατιστικές μετρήσεις της έρευνας. Δεύτεροι έρχονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και οι Καθολικοί τρίτοι.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας, πάντως, είναι πως όλοι εκείνοι οι απογοητευμένοι από τη σεξουαλική τους ζωή θεοσεβούμενοι που αποφάσισαν να απομακρυνθούν από την εκκλησία τους, απέκτησαν αυτομάτως πολύ καλύτερες σεξουαλικές απολαύσεις.




queen