Η Μπάρτσα αλλάζει



Οι μεταγραφικοί στόχοι των πρωταθλητών

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πλέον οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Τα προβλήματα τραυματισμών στη φετινή σεζόν αναγκάζουν τους υπεύθυνους της ομάδας να προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών που θα μπορέσουν να δώσουν μεγάλη άνεση στον Γκουαρντιόλα και στα ενδεχόμενα προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Οι υποψήφιοι; Ο αριστερός μπακ, Χοσέ Άνχελ της Χιχόν, ο κεντρικός αμυντικός, Γιαν Φερτόγκεν του Άγιαξ, αλλά και οι: Τιάγκο Σίλβα της Μίλαν, Σακό της Παρί Σεν Ζερμέν,

Η μεσαία γραμμή:
Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι περισσότερο ξεκάθαρα για τους Καταλανούς. Η διοίκηση θα ρίξει και πάλι το βάρος στην απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας. Θα μπει σε συζητήσεις με την Άρσεναλ μόνο εάν κριθεί πως οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας είναι λογικές.

Στα υπόψη και ο Χαβιέ Παστόρε της Παλέρμο, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η «αιώνια» αντίπαλος, Ρεάλ Μαδρίτης.

Η επίθεση:
Παρά τη μεγάλη της δύναμη εκτιμάται ότι θα αποκτηθούν δύο παίκτες. Πρώτος στόχος φέρεται να είναι ο Ρόσι της Βιγιαρεάλ, τον οποίο σημερινά δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο δεύτερος παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι στο προφίλ του νέου Λάρσον. Ενός παίκτη δηλαδή με μικρό κασέ, ο οποίος θα γνωρίζει πως θα αποτελεί δευτερεύουσα επιλογή. Υποψήφιοι; Κανουτέ, Φορλάν και ο Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε, για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της «Μπάρτσα»

Συνολικά, τα ισπανικά ΜΜΕ εκτιμούν ότι θα γίνουν τουλάχιστον πέντε μεταγραφικές κινήσεις στο καλοκαιρινό «παζάρι» από τους Πρωταθλητές Ευρώπης.




sport-fm