Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 02/06/2011Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς αλλά η μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και δυτικά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


meteo