Ερωτικό σκάνδαλο πίσω από το... δάγκωμα της οχιάς;



Ανατροπή δεδομένων φαίνεται ότι έχουμε στην υπόθεση του θανάτου ενός 68χρονου γερμανού τουρίστα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Πολυγύρου και με βάση όσα ξέραμε, απεβίωσε από… δάγκωμα οχιάς.



Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία ενημέρωσε την εισαγγελία της Χαλκιδικής ότι ο θάνατος δεν οφείλονταν στον λόγο που αρχικά αναφέρθηκε, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι ο ίδιος υποχρεώθηκε να κάνει βιαστικά την εξέταση, καθώς η σύζυγος και οι λοιποί συγγενείς του θανόντος βιάζονταν να ταριχεύσουν τον νεκρό για να τον μεταφέρουν στην γειτονική Βουλγαρία προκειμένου να γίνει καύση του.



Στον ιατροδικαστή προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η σύζυγος του νεκρού τον μετέφερε αρχικά σε κωματώδη κατάσταση και με το χέρι στον πάγο στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, το οποίο εξέδωσε το πιστοποιητικό θανάτου, αναφέροντας ως αιτία θανάτου «καρδιακή ανακοπή πιθανότατα από δάγκωμα φιδιού». Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τη συνόδευε τρίτο πρόσωπο που δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.




Η αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αντί για απλό θάνατο από δάγκωμα φιδιού να έχουμε ανθρωποκτονία, με πιθανό κίνητρο την ερωτική αντιζηλία. Για αυτό η εισαγγελέας ζήτησε να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης και να διεξαχθούν νέες έρευνες.






star