Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 30/05/2011Ζεστό καιρό με τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.
meteo