Συμβόλαιο θανάτου 30.000 ευρώ για τον άντρα της!



Στο σκαμνί για ανθρωποκτονία η 50χρονη σύζυγος

Υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου για τον ίδιο της τον άντρα. Με αυτή την κατηγορία κάθεται στο σκαμνί μια 50χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να συμφώνησε με τους εκτελεστές να τους δώσει το ποσό των 30.000 ευρώ για να βγάλουν από τη μέση τον σύζυγό της.

Η υπόθεση δολοφονίας του καθηγητή μαθηματικών συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν εξιχνιάστηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, και αποκαλύφθηκε ότι ο εκτελεστής του εξοφλούσε συμβόλαιο θανάτου. Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, η μικρότερη κόρη του άτυχου μαθηματικού. Το έγκλημα έγινε σε προάστιο της Αττικής στις 28 Ιουλίου 2007, την ώρα που πατέρας και κόρη επέστρεφαν στο σπίτι μετά από νυκτερινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας παραπέμπονται να δικαστούν την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου για την ανθρωποκτονία του καθηγητή τη οποία φέρεται να τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση η εν διαστάσει σύζυγός το μαζί με άλλους δύο κατηγορούμενους.

Ο δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων αναφερόμενος στη δίκη της Τετάρτης, δήλωσε στην «Espresso»: «Ο κατηγορούμενος ενώ προανακριτικά είχε ομολογήσει την ενοχή του για τη δολοφονία του μαθηματικού, αλλάζει γραμμή και ενώπιον του Κακουργιοδικείου της 1ης Ιουνίου θα δηλώσει την αθωότητά του».

Πάντως, η γυναίκα του καθηγητή αρνείται μέχρι σήμερα πεισματικά τη συμμετοχή της στη δολοφονία του εν διαστάσει συζύγου της, ενώ στο πλευρό της έχει τις κόρες της και την αδερφή της.