H ανοχή και η απάθεια,θα μας οδηγήσει σε συνθήκες πολέμου

Συμπολίτες σήμερα παίζεται η τελική πράξη του δράματος πάνω στις πλάτες μας.

Η πολιτικη χουντα που κυβερνα θα αποφασισει αν θα μας «επιτρεψει» να επιβιωσουμε σε συνθηκες κατοχης,δηλαδη εξαθλιωμενοι,η αν θα μας εκτελεσουν μια και καλη,αφου μας τα παρουν όλα μα όλα ώστε να ξεμπερδεψουν μια και καλη από μας.

Εχουν γραφτει χιλιαδες αρθρα και εκκλησεις που καλουν τον ελληνικο λαο να ξεσηκωθει και να παρει ο ιδιος την τυχη του στα χερια του,αλλα ματαια.Ο ελληνας συνεχιζει ανυποψιαστος τον υπνο του…


Αφου λοιπον συνειδητα η ασυνειδητα ο ελληνικος λαος ανεχεται να τον κυβερνουν και να οριζουν την τυχη του,μια σαπια,βρωμερη,ανηθικη και προδοτικη συμμορια καθαρματων και προδοτων,ας είναι ετοιμος να υποστει και τις αμεσες συνεπειες της επιλογης του.Οι οποιες περιγραφονται ρητα στο μνημονιο 2 που θα υπογραψει η συμμορια των προδοτων και των καθαρματων που επιτρεψαμε (με την ανοχη μας) να μας κυβερνα.
Δεν εχουμε πολλες επιλογες.

Μονο 2.Η σκυβουμε το κεφαλι και αποδεχομαστε τη «μοιρα μας»,δηλαδη το ότι θα επιβιωσουμε από δω και περα σε συνθηκες Πακισταν η Ρουμανιας,με 300 ευρω το μηνα μισθο και 150 συνταξη –γιατι ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ στη συσκεψη και τα 4 καθαρματα,κι ας το παιζουνε παρθενοι στις καμερες- η αντιδραμε,ξεσηκωνομαστε σα λαος ΤΩΡΑ και τους στελνουμε ολους τους στα τσακιδια!
Μην εχετε αυταπατες,δεν προκειται να μας βοηθησει ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ! Οι πολιτικαντηδες είναι ολοι τους ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ και μολις ζορισουν τα πραγματα θα την κανουν για εξω ολοι ! Τα λεφτα τους ταχουνε ηδη βγαλει εξω εδώ και μηνες,δεν εχουνε να χασουνε τιποτα!

Το μπαλακι πεφτει λοιπον σε μας,στο λαο.Οσο καθομαστε και τους ανεχομαστε κι άλλο,να ξερουμε ότι υπογραφουμε τη θανατικη μας καταδικη.

Χωρις καμμια υπερβολη.Συνεχιζοντας το αραγμα και την παθητικοτητα σε λιγο καιρο θα επιβιωνουμε πλεον σε συνθηκες Βουλγαριας και Ρουμανιας με 300 ευρω το μηνα –για οσους θα εχουν δηλαδη ακομα δουλεια.Οι υπολοιποι ,θα εξαθλιωθουν πληρως η θα πεθανουν απ’την πεινα.

Αυτό θελουμε για τη χωρα μας συνελληνες; Το να ζουμε μεσα στη φτωχια και την πεινα,εξαθλιωμενοι,χωρις κανενα δικαιωμα;
Χωρις δουλεια,χωρις συνταξη,χωρις περιθαλψη,χωρις κοινωνικα δικαιωματα,χωρις σπιτι,χωρις τιποτε;

Oχι; Ε,τοτε πρεπει να αντιδρασουμε και μαλιστα ΤΩΡΑ ! Δεν θα μας σωσει κανενας και τιποτα,αν συνεχισουμε την απαθεια!

Ξεκολληστε επιτελους,ακομα και τωρα,από τους γαμ… τους πολιτικους και ξεσηκωθειτε,πριν να’ναι πολύ αργα.

Ακομα και το ζωο,αμα του παρεις την τροφη του και τα’αφησεις νηστικο,αγριευει για να επιβιωσει.

Εμεις,οχι;


ksipnistere.blogspot.com