ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: «Στείλτε τους στο διάβολο να τελειώνουμε με τα βρωμόσκυλα τους εκβιαστές»

«Τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού πρότειναν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Παρίσι η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί όπου θα κατατίθενται οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.»

Ένα-ένα τα βγάζουν στην επιφάνεια οι κοινοί εκβιαστές.

Εκβιασμός stereo!

Η Τρόικα από την Αθήνα και το φασιστοντουέτο Μέρκελ-Σαρκοζί από το Παρίσι με τα πιστόλια στον κρόταφο απαιτούν «ανταγωνισμού ένεκεν» την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού..


Φράγκο δε θα πάρετε στα χέρια σας ηλίθια ιθαγενή όντα, που παριστάνετε τους πολιτικούς, όπως διεκήρυξε σε όλους τους τόνους η Φράου Μέρκελ, συνεπικουρούμενη και από τον Αρλεκίνο μεσιέ Σαρκοζί, «Γαλλία και Γερμανία θεωρούν ότι οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους θα πρέπει να καταβληθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό, ώστε να είναι σίγουρο ότι τα χρήματα αυτά θα είναι μονίμως διαθέσιμα!!!»

Σε τόσο μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας έχουν…
Αναξιόπιστους και απατεώνες εμμέσως πλήν σαφώς σας αποκαλούν, κλεφτρόνια του κεραατά… Κι εσείς εν ονόματι της σωτηρίας της Ελλάδας (χεσμένη την έχουν τη σωτηρία μας, τα λεφρά και τους τόκους τους θέλουν να εξασφαλίσουν) κατεβάζετε τα παντελόνια και τους λέτε περάστε!

«Γαμώ την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς να πωλήσουμε την πατρίδα μας με έναν κοντζια σκατο-Σουλτά Μαχμούτην Παπανδρέου; Να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρη σας τη Μέρκελ και την Τρόικά σας … την πουτάνα! Άμα ζήσουμε, θα σας γαμήσουμε. Άμα πεθάνουμε θα μας κλάστε τον μπούτσο»

Υπογραφή Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης