Ρόδος: Βρήκε τον πατέρα της, να χαροπαλεύει από επίθεση ληστών

Θύμα ένας 47χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου, που δέχθηκε άγρια επίθεση από ληστές - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την πορεία της υγείας του.

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος 47χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου, που προχθες τα ξημερώματα (31-01-2012) και ενώ βρισκόταν στο περίπτερό του στη περιοχή του Κάτω Καλαμώνα της Ρόδου, δέχτηκε επίθεση και τραυματίστηκε σοβαρά από άγνωστους δράστες που αφαίρεσαν τελικά μερικές φιάλες ποτών και τσιγάρα..!
Ο άτυχος 47χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος χθες το πρωί από την κόρη του, η οποία πήγε για να ανοίξει το περίπτερο και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και στο κεφάλι αλλά και ρήξη της σπλήνας! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μετά τα μεσάνυκτα άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στον φτωχό βιοπαλαιστή, πιθανώς με ξύλινο λοστό, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.


 Οι ίδιες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση φέρουν τον 47χρονο να βρίσκεται έξω από το περίπτερο, την ώρα της επίθεσης, η οποία έγινε με σκοπό τη κλοπή, καθώς έχουν αφαιρεθεί διάφορες φιάλες ποτών και πακέτα από τσιγάρα.


eglimatikotita.gr