Τα αφεντικά της βαρβαρότητας και τα ανδρείκελά τους


«Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αυτή γεννά την αδικίαν, αυτή τρέφει την κακουργία, αυτή φθείρει σώματα και ψυχάς.
Αυτή παράγει την κοινωνικήν σηπεδόνα. Αυτή καταστρέφει κοινωνίας νεοπαγείς». Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης: «Οι χαλασοχώρηδες» (το αλιεύσαμε από το βιβλίο του Μπογιόπουλου: «Είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε»).

Όλα αυτά που διέκρινε καθαρά ο Παπαδιαμάντης στην εποχή του, σήμερα αδυνατούν να τα δούνε όλοι αυτοί που εστιάζουν το κακό στα «κακά» πρόσωπα…

Ίσως να έπρεπε να προσθέσει ο Παπαδιαμάντης και τούτο: «Η πλουτοκρατία δημιουργεί και στρώματα τυφλών, διότι σταθερό μέλημά της είναι η εξόρυξη των ματιών του ανθρώπου».

Σήμερα τα «αφεντικά της βαρβαρότητας» (πλουτοκρατία) έχουν αναπτυχθεί σε πελώρια διεθνή θηρία και έχουν οδηγήσει τον κόσμο ολόκληρο σε ολοκληρωτική σήψη και παρακμή, μολύνοντάς τον με γιγάντιους όγκους δηλητηρίων και επιδημικών νοσημάτων.

Όλα αυτά που τόσο καθαρά περιγράφει ο Παπαδιαμάντης, σήμερα, έχουν πάρει θηριώδεις και μακάβριες διαστάσεις.

Σήμερα οι μαφίες του χρήματος («τα αφεντικά της βαρβαρότητας») δεν μας πίνουν απλώς το αίμα, δεν ισοπεδώνουν απλώς τις κοινωνίες, τα έθνη και τον Άνθρωπο, αλλά κερδοσκοπούν ασύδοτα και ασύστολα πάνω στα ίδια τα ερείπια της καταστροφής των κοινωνιών, πάνω στις ασθένειες που αυτές έσπειραν, πάνω στον ίδιο μας το θάνατο…

Σήμερα οι μαφιόζοι του ιμπεριαλισμού («τα αφεντικά της βαρβαρότητας») έχουν συγκροτήσει, υπό τις άμεσες προσταγές τους, ένα γιγάντια παρασιτικό και διεστραμμένο δίκτυο άγριων και εκπαιδευμένων μαντρόσκυλων εναντίον των κοινωνιών και των λαών:

α). Τα πολιτικά μαντρόσκυλα: Τα ποικίλα και πολύχρωμα κόμματα-ανδρείκελα.

Ολόκληρο το καπιταλιστικό κυβερνητικό οικοδόμημα και το θεσμικό καθεστωτικό πλαίσιο βρίσκεται κάτω από την άμεση κυριαρχία και καθοδήγηση των «αφεντικών της βαρβαρότητας», των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων»).

Στην Ελλάδα, μόνο όσοι έχουν απολέσει εντελώς την όρασή τους δεν το βλέπουν: Εδώ πλέον βρισκόμαστε υπό ΑΝΟΙΚΤΗ, δικτατορική κηδεμονία των διεθνών μηχανισμών του χρήματος, μας μετατρέπουν σε καθαρόαιμο προτεκτοράτο και μεσαιωνική αποικία της διεθνούς πλουτοκρατίας…

β). Τα προπαγανδιστικά μαντρόσκυλα: Οι ύαινες της «ενημέρωσης», οι πόρνες των ΜΜΕ και οι ποικίλες, επιδοτούμενες εστίες της ακαδημαϊκής καμαρίλας και άλλων ιερατείων με κόκκινες προβιές…

Όλο αυτό το πολιτικό, δημοσιογραφικό και πνευματικό δίκτυο των παρασίτων της πλουτοκρατικής κακουργίας αγωνίζεται απεγνωσμένα να μας τυλίξει με το σάβανο της ισοπεδωτικής ομοιομορφίας των φελλών και να μας εξορύξει τα μάτια.

Η απουσία οραμάτων, ιδεών και συναισθημάτων έχει υποκατασταθεί από τη μικρολογία, το κουτσομπολιό, τις άχρωμες διαμάχες, τη φλύαρη ασυναρτησία και τον τηλεοπτικό κομπασμό της ανοησίας.

Η κοινωνική και πολιτική μας ζωή καταδυναστεύεται από τον ηδονικό λόγο των μύθων, ιδιαίτερα των τρομοκρατικών μύθων, τα πολιτικά σοφίσματα, την κακογουστιά και τα αστυνομικά σενάρια.

Οι αγώνες ανάμεσα στα κόμματα έχουν καταλήξει σε φιλονικίες ανάμεσα σε «μαφιόζικες» κλίκες, σε υβριολόγιο του παζαριού και στα «προσωπικά» του χειρίστου είδους: Οι ιδέες μεταμορφώνονται σε λάσπες.

Η πιο ακραία, αποκρουστική και ισοπεδωτική μορφή αυτού του λόγου είναι τα παραληρήματα του πράσινου καθεστώτος: Ο ταριχευμένος λόγος του πολιτικού σκοταδισμού με τη λεκτική ετικέτα της προοδευτικότητας!!!

Το πασοκικό καθεστώς των ανδρεικέλων αποτελεί την πλέον μοχθηρή και φρενοβλαβή γκριμάτσα της πλουτοκρατικής κακουργίας: τη μακάβρια γκριμάτσα του Αντίχριστου, δηλαδή την πολιτική αιχμή των «αφεντικών της βαρβαρότητας»…

Τα πασοκικά ανδρείκελα έχουν ανακηρύξει ακόμα και τη διαστροφική ηδονή του θανάτου σε υπέρτατη αξία και τον αβυσσαλέο εμπαιγμό του ελληνικού λαού, καθώς και το ψεύδος σε διαστροφική υδονή:

Μας πνίγουν καθημερινά μέσα σε οχετούς ακαθαρσιών για το …καλό μας!!!

Μας ποτίζουν με το όπιο της πλανητικής και εγχώριας «τρομοκρατίας», και του λαγνο-τρομοθέματος για να μας …σώσουν!!!

Μας θανατώνουν αχόρταγα και αλύπητα και για να μας …σώσουν!!!

Μοχθούν να μας εξορύξουν τα μάτια για να αποκτήσουμε την …όρασή μας και να χειροκροτήσουμε το …σωτήριο έργο τους!!!!

Τέτοια διαστροφική, στραταρχική αναίδεια και αυθάδεια δεν έχει ιστορικό προηγούμενο…

Καιρός να οργανωθούμε και να επαναστατήσουμε. Καιρός να οπλιστούμε με τα ιστορικά όπλα των αγώνων μας και ιδιαίτερα των ηρώων του ’21!!!!!!

Και με τα όπλα της ΓΝΩΣΗΣ που ο Παπαδιαμάντης μας δίνει στο μικρό του εδάφιο…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…




resaltomag.gr