Η αρχή της ηλεκτρονικής σκλαβιάς - Νέα Τάξη πραγμάτων


Γράφει ο harrytsopanos.

Ολοι μαζι μεσα ενημερωσης και κυβερνηση διαφημιζουν την νεα κατακτηση μας,την φοροκαρτα,μας λενε τι καλη που ειναι και πως θα βοηθησει να πισαουν τους φοροφυγαδες,το πως δεν μας το λενε φυσικα,πιανεις με μια καρτα τον φοροφυγα?

Αυτος που δεν εδινε αποδειξη για οποια εργασια..ηλεκτρολογος,υδραυλικος,δικηγορος και γιατρος θα συνεχισει να το κανει.

Επισης θα βαλει σε ταξη τα οικονομικα μας και θα διευκολυνει τις συναλλαγες μας με την εφορια,με ποιο τροπο δεν μας ειπαν παλι,και οτι θα μπορουμε να συγκεντρωνουμε εκει τις αποδειξεις αγορων μας για να τις δικαιολογουμε και να εχουμε το αφορολογητο μας.

Ποιο αφορολογητο?
Των 5000 ευρω τον χρονο,αστειευονται μαλλον.
Αυτο που δεν μας λενε αλλα ειναι ευκολο να το καταλαβουμε ειναι πρεπει να συνηθισουμε την ηλεκτρονικη σκλαβια που μας ετοιμαζουν,διοτι μετα την φοροκαρτα και εφ'οσον συμορφωθουμε σαν καλα ζωακια ερχεται η επομενη και πιο σημαντικη προσφορα της κυβερνησης του παγκοσμιου διαχειριστη.

Η καρτα του πολιτη....εκει θα μαζευτουν τελικα ολα αυτα που θελουν να ξερουν για να μας ελεγχουν,καταφεραν οσα ηθελαν εως τωρα,οι συναλλαγες...πληρωμες μισθων και συνταξεων γινονται πλεον μονο μεσω των τραπεζων,με την καρτα του πολιτη θα εχουν καθε πληροφορια για εμας,δικαιωμα δημοκρατικο δεν θα εχει κανενας να αρνηθει να την παρει.....

Οποιος λοιπον δεν την παρει δεν θα μπορει να επιβιωσει,δεν θα εχει προσβαση σε καμια υπηρεσια,δεν θα μπορει να συναλλασεται με το δημοσιο η τις τραπεζες...δηλαδη θα ειναι νεκρος.

Και να που και η τελευταια επιθυμια των Ροτσιλντ και Ροκφελλερ θα γινει πραγματικοτητα,ο ελεγχος του πληθυσμου.



Αποχαιρετιστε καθε ελευθερια ειχατε εως τωρα,αν δειτε το βιντεο..μετα το 5.10 θα ακουσετε τι θελουν,ο Παπανδρεου ειναι ο εντολεας της νεας ταξης πραγματων στην Ελλαδα.

Εμεις ειμαστε τα αναλωσιμα προιοντα τους,θα μας αφανισουν οπως εχουν ηδη αρχισει να κανουν.




harrtsopanos.blogspot.com