Άλλη μια μέρα Χούντας ΠΑΣΟΚ
Άλλη μια μέρα Χούντας ΠΑΣΟΚ πέρασε λοιπόν...

Και την ονομάζω Χούντα, μετά πλήρους λόγου γνώσεως.

Πώς αλλιώς ονομάζεται ένα καθεστώς όπου μία Κυβέρνηση που αυτοαποκαλείται από εκλεγμένη έως... θεόσταλτη, η οποία ψηφίζει κατά συρροήν νόμους οι οποίοι στο σύνολό τους αντιτίθενται ευθέως στα συμφέροντα του συνόλου σχεδόν του λαού της χώρας;
(σημ.: Και η Χούντα 67-74 Δημοκρατία αυτοαπεκαλείτο)

Πώς αλλιώς ονομάζεται το Καθεστώς που ουσιαστικά (και οσονούπω και τυπικά) απαγορεύει τις διαδηλώσεις και κάθε μορφής συλλογική διαμαρτυρία εκ μέρους του λαού;
(Το ανηλεές ξύλο που έπεσε και χθες στη μεγάλη συγκέντρωση των εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας προστίθεται σε μια μακρά λίστα δολοφονικής βίας και βαρβαρότητας του Καθεστώτος ενάντια σε όποιον τολμά να διαμαρτύρεται.)

Πώς αλλιώς ονομάζεται ένα Καθεστώς που ερήμην του λαού αποφασίζει την εκχώρηση όλων των εξουσιών του Κράτους (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική) σε κέντρα μη ελέγξιμα από το λαό της χώρας; (Τρόικα ΔΝΤ-Ε.Ε-ΕΚΤ)

Πώς αλλιώς ονομάζεται ένα Καθεστώς που δεν έχει ούτε την ελάχιστη πολιτική νομιμοποίηση από τους πολίτες της χώρας για να εφαρμόζει το έργο της, το οποίο είναι εξοργιστικά αντίθετο από το υπεσχημένο προεκλογικό πρόγραμμα;

Και όταν έχουν μαγειρευτεί τα στατιστικά στοιχεία ούτως ώστε να οδηγηθούμε στην "ανάγκη" της Τρόικα;

Και όταν μάλιστα αποδεικνύεται ότι τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές είχαν προαποφασιστεί όλα τα περί παράδοσης της χώρας στους "δανειστές" και την Τρόικα, ενώ την ίδια ώρα αντηχούσε παντού στο εσωτερικό της χώρας το "λεφτά υπάρχουν";

Πώς αλλιώς ονομάζεται το Καθεστώς που ετσιθελικά ορίζει χαράτσια στην ατομική περιουσία των πολιτών του, και δη των ασθενεστέρων, εις το όνομα της αποπληρωμής κάποιων δανείων που έλαβε το Κράτος ερήμην των πολιτών;

Πώς αλλιώς ονομάζεται το Καθεστώς που θυσιάζει την Ελευθερία του Κράτους και των πολιτών εις το όνομα κάποιας "Εθνικής Σωτηρίας"; (όπως τελοσπάντων την εννοεί το Καθεστώς...)

Μα ακριβώς αυτός είναι ο ορισμός της Χούντας!

Είναι η Θυσία της Ελευθερίας χάριν του "Εθνικού Συμφέροντος"! (τρομάρα τους!)
Όλες οι Χούντες παγκοσμίως έτσι εγκαθιδρύθηκαν, με αυτό το επιχείρημα επέβαλαν απαγορεύσεις κυρίως στην ελεύθερη έκφραση των πολιτών, αφού υποτίθεται ότι η ελεύθερη έκφραση έβαζε σε δεδομένες καταστάσεις την ασφάλεια της πατρίδας σε κίνδυνο.

Και με αυτό το επιχείρημα βεβαίως χαρακτήριζαν πάντα ως εχθρούς της "Ομαλότητας" όσους αντιτίθεντο στις αποφάσεις του Καθεστώτος, με όχημα βέβαια την ωμή βία ενάντια σε κάθε είδους διαμαρτυρία, απεργία, διαδήλωση κλπ. που αποσκοπεί στη φίμωση κάθε φωνής που διαφωνεί, αντιδρά, διαμαρτύρεται, διεκδικεί.

Είναι μακρά η λίστα: Μεταξάς, Πάγκαλος, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Πινοσέτ, Μπατίστα, Φράνκο, Χίτλερ, Μουσολίνι κλπ. κλπ. κλπ.

Οι εναπομείναντες ψηφοφόροι ή εν γένει υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών του (Λα.Ο.Σ, Ντόρα) είναι πλέον σε θέση να αντιλαμβάνονται πως είναι οι σημερινοί Χουντικοί.

Όποιος υποστηρίζει μια Χούντα είναι αυτοδικαίως Χουντικός.
Δε χρειάζονται περαιτέρω επιχειρήματα γι' αυτό.
Έχουν ακόμη (λίγο) χρόνο να επαναπροσδιορίσουν τον δρόμο που έχουν πάρει.
Έχουν ακόμη (λίγο) χρόνο να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους.
Αν δεν το κάνουν, ας γνωρίζουν ότι θα έχουν την τύχη των θλιβερών υποστηρικτών του καθεστώτος 67-74 στη Μεταπολίτευση.
Και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν καλά ποια ήταν η τύχη εκείνων των σκουληκιών.
Μπορούν να επιλέξουν αν στη θέση των σκουληκιών θα βρίσκονται αυτοί αύριο.
Θα γνωρίσουν την "Μήνιν", την Οργή του εξαπατημένου, προδομένου, ξυλοδαρμένου, φιμωμένου, απολυμένου, φτωχοποιημένου λαού.

Και να είναι σίγουροι όσοι απομείνουν υποστηρικτές του θλιβερού ΠΑΣΟΚικού Καθεστώτος ότι ο Γιωργάκης, ο Μπένι, η Annoula, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, ο Ραγκούσης, ο Παπακωνσταντίνου και το λοιπό σκυλολόι θα εξαφανιστούν όταν χρειαστεί και, παρόλη τη χλεύη σύσσωμου του ελληνικού λαού, θα απολαμβάνουν ανέμελοι τα κέρδη της έμμισθης σημερινής αποστολής τους σε κάποια χώρα του εξωτερικού, όπου έχουν ήδη διασφαλίσει τις καταθέσεις τους.
Οι ίδιοι όμως οι εναπομείναντες υποστηρικτές, οι σημερινοί Χουντικοί, θα είναι εδώ και θα πληρώσουν και αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί για το θλιβερό Χουντικό Καθεστώς που εξακολουθούν να υποστηρίζουν.

Και θα πληρώσουν ακριβά!
Εκτός αν αλλάξουν...ΥΓ.: Το βίντεο είναι από τις μέρες της μεγάλης μάχης για το Μεσοπρόθεσμο, τον Ιούνη που μας πέρασε.

Δεν πρόλαβα να ζήσω το Πολυτεχνείο, για να αγωνιστώ ενάντια στην προηγούμενη Χούντα, αλλά αισθάνομαι Τιμή και Περηφάνεια που μέσα σε αυτόν τον κόσμο που αγωνιζόταν και αγωνίζεται ενάντια στη Χούντα του ΠΑΣΟΚ και της Τρόικα ήμουν και είμαι κι εγώ κάπου εκεί...μέσα στον κόσμο!

Πλάνα από τη χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση δεν υπάρχουν πολλά, αφού οι Δυνάμεις Καταστολής του Υπουργείου Προστασίας του Αλήτη "προνόησαν" αυτήν τη φορά και ξυλοφόρτωσαν προκαταβολικά τους ρεπόρτερ και τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν την πολύ μεγάλη συγκέντρωση των εργαζομένων, με αποτέλεσμα την ελλιπή φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη της πορείας.toixo-toixo.blogspot.com