Τα ανδρείκελα του νέου φασισμού


Στόχος και ο στρατός.

«…Ο συγκεκριμένος φασισμός, αυτός που πέρασε από μια ορισμένη στιγμή της ιστορίας, δεν πρόκειται να ξαναφανεί ποτέ πια με το ίδιο ακριβώς πρόσωπο. Το δράμα συνεχίζεται αλλά οι μάσκες που χρησιμοποιήθηκαν πετάχτηκαν στην αποθήκη του θεάτρου ή κατέληξαν στραπατσαρισμένες στα χέρια των παιδιών που θέλουν να παίξουν το δικό τους ρόλο με ξένα προσωπεία. Ο φασισμός που θα έλθει δεν θα λέγεται πια φασισμός».

Αυτά τα έγραψε ο Γεράσιμος Λυκιαρδόπουλος το 1977!

Ο Φασισμός που επελαύνει σήμερα δεν λέγεται «φασισμός». Λέγεται: Νέα Τάξη, «νομιμότητα» των ανδρεικέλων της, λέγεται εκλεπτυσμένο και υπερσύγχρονο φακέλωμα των λαών (γενικός ηλεκτρονικός έλεγχος και παρακολούθηση και της αναπνοής μας- Κάρτα του Πολίτη), λέγεται Παγκόσμια Διακυβέρνηση…

Ο δικός μας πρωθυπουργός, σαν ένας από τους ακραίους δωσίλογους ραγιάδες της Νέας Τάξης, έχει πολλές φορές επικαλεστεί την αναγκαιότητα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Ο καρδιακός φίλος του, ο Σόρος, αγωνίζεται με υπερβάλλοντα ζήλο και με πακτωλούς δολαρίων για την παγκόσμια κυβέρνηση της Νέας Τάξης…

Πρόσφατα ζήτησε μια ενιαία διακυβέρνηση της Ευρωζώνης: Μια κυβέρνηση η οποία θα αξιοποιήσει την πτώχευση της Ελλάδας και θα την μεταβάλλει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος!!!

Γι αυτό τα κυβερνητικά παράσιτα-ανδρείκελα, με τη συναίνεση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και την ανοικτή στήριξη της «τσόντας» του νεοταξικού φασισμού (ΛΑ.Ο.Σ) μάχονται με πάθος και με νευρική βιασύνη να εκτελέσουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα και μάλιστα να φορτώσουν και τα έξοδα της κηδείας στον ελληνικό λαό.

Μας λεηλατούν με την αγριότητα του κτήνους, μας πίνουν το αίμα σαν βρικόλακες, μας φτωχαίνουν και χρεοκοπούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ και μας λένε ότι για να διασωθείτε πρέπει να υπογράψετε και τις αποφάσεις της εκτέλεσής σας!!!!

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι το νέο αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού (το νεοταξικό), ο ολοκληρωτισμός των καθεστωτικών ανδρεικέλων, στη συσκευασία του πασοκικού χρώματος.

Γι αυτό έχουν πάρει, το τυποποιημένο ψεύδος και η γλοιώδης, τρομοκρατική προπαγάνδα, τέτοιες μορφές στραταρχικής αυθάδειας και φρενοβλάβειας…

Το τελευταίο κρούσμα της παρασιτικής αυθάδειας των ανδρεικέλων είναι ο υπουργός Άμυνας, ο Π. Μπεγλίτης : Ο νεοαταξικός, μικρός «φύρερ»…

Επιτέθηκε στους αποστράτους χαρακτηρίζοντας τις αγωνιστικές διεκδικήσεις τους για ζωή και την αντίστασή τους στα βάρβαρα μέτρα τις κυβέρνησης και στην ισοπέδωσή του στρατού «τραμπουκισμούς» και «αντιδημοκρατική εκτροπή»

Εδώ απαστράπτει η μακάβρια φιλοσοφία του φασισμού των ανδρεικέλων: Οι ίδιοι τραμπουκίζουν ξετσίπωτα και καθημερινά εναντίον του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, αφανίζουν τα πάντα με δικτατορικά διατάγματα του τύπου «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», εκτελούν τις διαταγές των ξένων κέντρων εξουσίας, σαν ελεεινά κατοχικά πιόνια, αποτεφρώνουν με αχαλίνωτη αυταρχική αλαζονεία την οικονομική, κοινωνική και ΕΘΝΙΚΗ υπόσταση της χώρας, έχουν στείλει στον κάλαθο των αχρήστων το Σύνταγμα (το δικό τους αστικό Σύνταγμα) και δική τους ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ νομιμότητα και έχουν το πελώριο θράσος να κατηγορούν αυτούς που αγωνίζονται και υπερασπίζονται αυτά που οι ίδιοι, δικτατορικά καταλύουν, σαν «τραμπούκους» και μιάσματα «αντιδημοκρατικής εκτροπής»!!!!!

Στους μικρούς «φύρερ» ζωγραφίζονται πιο καθαρά οι μοχθηρές γκριμάτσες της Φιλοσοφίας και της Πράξης των ανδρεικέλων του πασοκικού ολοκληρωτισμού.

Θεωρούν την Ελλάδα και το λαό τους τσιφλίκι τους, ιδιοκτησία τους και ανάλογα συμπεριφέρονται

ΕΔΩ, τα ασπόνδυλα όντα της πασοκικής κυβέρνησης, Ιάγοι μακιγιαρισμένοι, με θράσος απύθμενο, προβάλουν την κατοχική ηθική και «νομιμότητα» των ανδρεικέλων, όπως και την ανάλογη «κουλτούρα, σαν τις υπέρτατες αξίες της κοινωνίας.

Όσοι αντιτάσσονται σε αυτές τις «αξίες» των ανδρεικέλων και στη «νομιμότητα» της δολοφονίας τους και του αφανισμού της κοινωνίας τους (ολόκληρος σήμερα ο ελληνικός λαός) είναι «τραμπούκοι», βλάπτουν τα «εθνικά συμφέροντα» και καταλύουν τη «δημοκρατία»!!!!!

ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι ΟΧΙ μόνο προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος, αλλά και εκτελούν δικτατορικά, σαν καθαρόαιμα ανδρείκελα, τον ελληνικό λαό και κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δικαίου, να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με στραταρχική, κομπάζουσα ειρωνεία, τους λαϊκούς αγώνες ότι υπονομεύουν τα «εθνικά συμφέροντα» και παραβιάζουν τη «νομιμότητα».

Σήμερα η μόνη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ που δικαιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι ο αμείλικτος αγώνας για το γκρέμισμα αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης, για την κατάργηση αυτής της «νομιμότητας» των ανδρεικέλων του καθεστώτος: Μια «νομιμότητα» που καταλύει την κοινωνική και εθνική μας υπόσταση, που καταλύει όχι μόνο κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δικαίου, αλλά και την ίδια την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

Και κάτι ακόμα τελευταίο το οποίο δεν έχει επισημανθεί δεόντως: Η επίθεση εναντίον του εθνικού θεσμού του στρατού είναι ένα ακόμα, ίσως από τα τελευταία, «συμβόλαια θανάτου» που θέλει να υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση.

Ο στρατός, ως εθνικός θεσμός, πρέπει να ισοπεδωθεί, όπως και κάθε εθνικός θεσμός. Πρέπει να αλωθεί και να μετατραπεί σε ένα γρανάζι της πλανητικής εξουσίας και να υποκατασταθεί από ένα μισθοφορικό στρατό των διεθνών μηχανισμών του χρήματος.

Οι πρωτοβουλίες του Μπεγλίτη υπακούουν σε αυτούς τους σχεδιασμούς και σε αυτές τις εντολές της Νέας Τάξης για την ολοκληρωτική κατάλυση και αυτού του εθνικού θεσμού: Του ελληνικού στρατού (θα το αναπτύξουμε αυτό διεξοδικά σε άλλα άρθρα)…



resaltomag.gr