Γενική πρόγνωση καιρού


Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στις βόρειες ακτές της Κρήτης, καθώς και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τοπικά στη Νότια κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορειοανατολικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 22. Ισχυροί βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 25 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.


meteo