Προσχώρηση Κ. ΚΙΛΤΙΔΗ στο ΛΑ.Ο.Σ


Την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Κιλκίς, κ. Κ. Κιλτίδη στην Κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. καλωσορίζοντας τον κ. Κ. Κιλτίδη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δήλωσε:
«H χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζεται.
Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν.
Η απάντηση στην σωτηρία της πατρίδας είναι ο πατριωτικός χώρος ο οποίος γνωρίζει μια πρωτόγνωρη συσπείρωση, ανέλιξη και εξαιρετική άνοδο στα συναισθήματα του ελληνικού λαού.
Στο πλαίσιο αυτό ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καλοδέχεται μια εξαιρετική φωνή του πατριωτικού χώρου, τον κ. Κώστα Κιλτίδη ο οποίος και θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη γραμμή του τίμιου και καλού αγώνα.
Κώστα Κιλτίδη καλώς ήρθες στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό».

Ακολούθως ο βουλευτής Κιλκίς κ. Κ. Κιλτίδης δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για την τιμή που μου έκανε να μου απευθύνει την πρόσκληση της συμμετοχής σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.
Ζω από παιδί για τις ιδέες και όχι από τις ιδέες. Τα συρματοπλέγματα των κομμάτων δεν τις στραγγάλισαν ποτέ.
Φέρω σε όλη μου την ζωή το ελληνότροπο αξιακό σύστημα που πρεσβεύει ο ΛΑ.Ο.Σ.
Ο δικομματισμός συντρίβεται υπό το βάρος του εκφυλισμού και της αναξιοπιστίας. Βαδίζουμε προς τις εκλογές. Από το επίκεντρο της ζωής μου και της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη θα δώσω τον αγώνα για την ανατροπή και την αναγέννηση.
Υπό τον Πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη και με όλους τους συναγωνιστές του ΛΑ.Ο.Σ. για την πατρίδα και τον λαό μας. Είναι η ώρα των αποφάσεων και των δράσεων, ίσια και καθαρά.
Η Ευρώπη αναζητά την πολιτική της ταυτότητα. Από τις πηγές και τις ρίζες της πλάστρας μήτρας του έθνους πιστεύω ότι θα προκύψει η νέα πρόταση για τις δημιουργικές και παραγωγικές κοινότητες του ελληνισμού. Σε αυτόν τον όμορφο αγώνα από την Θεσσαλονίκη από την Μακεδονία, για την Ελλάδα υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί ξανά, βάσιμα να ελπίζει.
Πρόεδρε σε ευχαριστώ».



s-extreme.blogspot.com