Οι «στρατιώτες» της ΔΗΣΥ εγκαταλείπουν τη… στρατηγό


Η κεντροδεξιά πολυκατοικία περνάει από σαράντα κύματα… και δεν φτάνει αυτό, έρχονται και οι δημοσκοπήσεις να ταράξουν το ήδη βαρύ κλίμα που υπάρχει κυρίως στη Δημοκρατική Συμμαχία. Τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά του κόμματος της...
κ. Ντόρας Μπακογιάννη (σε καμία σχεδόν δημοσκόπηση δεν αγγίζει το πολυπόθητο 3%) φέρνουν προβληματισμό και… τρικυμία.

Ο κ. Κώστας Κιλτίδης αποχώρησε, καθώς όπως ισχυρίστηκε, συνειδητοποίησε ότι εντός της ΔΗΣΥ επικρατεί κλίμα… φιλελευθερισμού. Και ο βουλευτής Ηλείας της ΔΗΣΥ, κ. Γιώργος Κοντογιάννης, όμως, ψήφισε πριν από λίγες μέρες «παρών» στο Μεσοπρόθεσμο, διαφοροποιούμενος από την «επίσημη γραμμή».

Η κ. Μπακογιάννη προσπαθεί με κάθε τρόπο να εμφανιστεί ως η «ήρεμη δύναμη», κάτι ως εξισορροπιστής ανάμεσα στην πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ και σε αυτήν που «οραματίζεται» η Νέα Δημοκρατία. Μπορεί τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας να συγκεντρώνουν τα πυρά των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, και στις δημοσκοπήσεις μαζί να μην ξεπερνούν το 50% σε πρόθεση ψήφου, αλλά μόνος «χαμένος» είναι το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη που δεν εμφανίζει καμία δυναμική. Αυτό το γεγονός επαναφέρει στο προσκήνιο τα σενάρια για… πρόωρο λουκέτο στην «επιχείρηση αντιπολίτευση».




prionokordela.gr