Έσωσε γυναίκα από παρενόχληση και τον απελαύνουν!



Τον μπελά του βρήκε αλλοδαπός που προσπάθησε να βοηθήσει μία κοπέλα....

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλθηκε ότι συνέβη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες μια νεαρή γυναίκα κινδύνευσε να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο Έλληνες και την έσωσε, θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο τη ζωή του, ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος, αντί να δεχθεί συγχαρητήρια τώρα απελαύνεται από τη χώρα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο φανάρι της Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και Ελευθερίου Βενιζέλου που είχε ανάψει κόκκινο σταμάτησε μια νεαρή γυναίκα με μηχανάκι. Δίπλα της σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο Πατρινοί, ένας 50χρονος και ο νεαρός ανιψιός του, και άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά τη γυναίκα κλείνοντάς της το δρόμο με το αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή στο φανάρι σταμάτησε και ένας νεαρός με μηχανάκι, που δούλευε delivery.

Ο νεαρός προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, παρεμβαίνοντας και ζητώντας από τους δυο μαινόμενους Έλληνες να ανοίξουν το δρόμο. Τότε δέχθηκε την επίθεση τους με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια, αλλά και χτυπήματα με γροθιές. Στη συνέχεια σύμφωνα με τα καταγγελόμενα μπήκαν στο αυτοκίνητο και αποπειράθηκαν να περάσουν από… πάνω του! Κατάφερε ωστόσο να διαφύγει και να γλιτώσει τη ζωή του. Οι δυο Έλληνες ωστόσο φρόντισαν να του διαλύσουν το μηχανάκι της δουλειάς του και να εξαφανιστούν.

Ακολούθησε η καταγγελία του νεαρός αλλοδαπού στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, το οποίο και επελήφθη του συμβάντος. Το παράλογο της όλης υπόθεσης είναι ότι στη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί αποφάσισαν να κρατήσουν και τον νεαρό αλλοδαπό αφού διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του στη χώρα.

Με βάση τα στοιχεία του οχήματος των δυο Ελλήνων και στη διάρκεια ερευνών που ακολούθησαν συνελήφθη ο 50χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια, ενώ διαφεύγει για την ώρα της σύλληψης ο νεαρός συνεπιβάτης του οχήματος.





thebest.gr