Πάγκαλος προς Αγανακτισμένους: "Είστε μικροί Φύρερ"


Δεν έχει όρια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που αντί να προσπαθεί στο σημείο που έχει φτάσει η χώρα να διατηρήσει -τουλάχιστον- χαμηλούς τόνους, προκαλεί εκ νέου απαντώντας προκλητικά στα emails πολιτών.
Κάποιοι «Αγανακτισμένοι» πολίτες είχαν το… θράσος να στείλουν emails στον κ. Πάγκαλο, εκφράζοντας παράπονα για το......
Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και την αστυνομική βία.

Ο κ. Πάγκαλος, που απηύδησε από τα απανωτά πανομοιότυπα emails, αποφάσισε να απαντήσει με επιστολή του στον «εκφραστή μιας οργανωμένης ιδεολογίας», όπως τον αποκαλεί χαρακτηρίζοντας τον… μικρό Φύρερ!!!

«Eξ ονόματος του ελληνικού λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και ουδείς άλλος», αναφέρει μεταξύ άλλων σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, και τονίζει ότι ο ίδιος μίλησε με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό, γιατί και δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση!

Στην συνέχεια, ο κ. Πάγκαλος ζήτησε από τον «Αγανακτισμένοι εκφραστή μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας» να… διαβάσει το Μεσοπρόθεσμο, γιατί είναι υποχρέωση του (!) «να γνωρίζει ότι η πτώχευση και η επιστροφή στην δραχμή σημαίνουν ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού, και φυσικά οι πιο αδύνατοι, δεν θα έχουν κρέας ούτε γάλα ούτε καφέ ούτε ζάχαρη. Οι φτωχότεροι δεν θα έχουν ούτε ψωμί».

Όσο για τα επεισόδια αποκλειστική ευθύνη έχουν οι… διαδηλωτές, αφού όπως γράφει τίποτα δεν θα είχε γίνει, αν κάποιοι δεν επιχειρούσαν να αποκλείσουν ή να καταλάβουν το Κοινοβούλιο.

«Είναι χρέος της δημοκρατικά συντεταγμένης Πολιτείας να υπερασπιστεί το πολίτευμα απέναντι σε όλους όσοι ονειρεύονται να γίνουν “μαύροι ή κόκκινοι Φύρερ”», καταλήγει.




reports-news.blogspot.com