Η (πολιτική) μετάλλαξη της Έλσας Παπαδημητρίου


Το ΠΑΣΟΚ βρήκε ακόμη… έναν βουλευτή και μάλιστα γυναίκα και φανατική οπαδό του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου κι όλων των αντιλαϊκών νομοσχεδίων που φέρνει προς ψήφιση. Ο λόγος για την κυρία ΄Ελσα Παπαδημητρίου η οποία στας δυσμάς της πολιτικής της καριέρας, ανακάλυψε… ότι πρώτον ήταν μάλλον σε… λάθος κόμμα τόσα χρόνια και δεύτερον πόσο μετάνιωσε που δεν ψήφισε πέρυσι το μεσοπρόθεσμο!!! Πάντως αυτά που συμβαίνουν είναι απίθανα: ο Φλωρίδης, ο Λιάννης, η Σακόραφα, ο Δημαράς και ο Κουρουμπλής έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, το σημερινό ΠΑΣΟΚ του....
Παπανδρέου, με μακρά πορεία και προερχόμενα από τα σπλάχνα του κόμματος, και η Έλσα…είδε φως και μάλλον θέλει να μπει.

Και μιλάμε για μια πολιτικό νεοφιλελεύθερη και απόλυτα ταυτισμένη με τις θέσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας σε εβδομαδιαίο ποικίλης ύλης περιοδικό είπε μεταξύ άλλων:. «Χρειαζόμαστε βρεγμένη σανίδα, γιατί αποποιηθήκαμε τις αρχές των προγόνων μας.

Και φυσικά τα κάναμε «ρόιδο» τόσα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και ημών των πολιτικών. Υπάρχουν και πολλοί που τους βολεύει η στάση των συναδέλφων μου. Και εμένα επίσης.

Ήθελα και πέρσι να ψηφίσω το Μνημόνιο, αλλά δεν τόλμησα» σημειώνει. (Σε λίγο, έτσι που το πάει θα ζητήσει και… συγνώμη απ΄ τον Παπανδρέου και το ΔΝΤ που δεν το ψήφισε…)

Επίσης δηλώνει υπερήφανη (!!!) για το μεσοπρόθεσμο που ψήφισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν η μόνη απόφαση που θα έπρεπε να έχουν πάρει όλοι, γιατί δεν υπήρχε άλλη λύση. Είπα «ναι» σε αυτή τη λύση, την πενιχρή, τη μη θαρραλέα, που βάλλεται ακόμα και από σοσιαλιστές. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα για τις επόμενες εκλογές αν δεν πειστεί ο κόσμος».




kentrinews.gr