«Δεν είναι αποχαιρετιστήριο πάρτι»



Ο Σισέ διαψεύδει έξαλλος τις φήμες για την επερχόμενη εκδήλωση....

Διέψευσε ο Τζιμπρίλ Σισέ πως το πάρτι που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή σε κλαμπ της Χαλκίδας έχει χαρακτήρα αποχαιρετισμού του ιδίου στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

«Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη την Παρασκευή το βράδυ δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι», ανέφερε ο Γάλλος σταρ στη σελίδα του στο «Twitter», ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων του πρόσθεσε: «Απλώς δέχθηκα να είμαι DJ μαζί με τον φίλο μου Kuy, γι'αυτό παρακαλώ σταματήστε να λέτε πως πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, αφού δεν είναι. Όπως και να' χει θα πρόκειται για μία ωραία νύχτα».

Θέση στο θέμα πήρε, επίσης μέσω του «Twitter», η σύζυγος του Σισέ, Τζουντ. «Ο σύζυγός μου μού ζήτησε να σας ενημερώσω όλους ότι ποτέ δεν ήταν αποχαιρετιστήριο αυτό το πάρτι της Παρασκευής. Απλά του ζητήθηκε να είναι ο DJ.
Είναι αστείο. Ο Τζιμπ συμφώνησε να είναι ο DJ και τώρα έχουν βγάλει αφίσες για αποχαιρετισμούς. Είναι έξαλλος. Είναι αστείο».

Πάντως απορίες προκαλεί το γεγονός ότι η πρόσκληση, που φτιάχτηκε με έγκριση του Σισέ, κάνει λόγο για «farewell party», δηλαδή για αποχαιρετιστήριο πάρτι, από τη στιγμή που το εν λόγω κλαμπ δεν κλείνει και δεν υπάρχει κανενός άλλου είδους αποχαιρετισμός.




sport-fm.gr