Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 26/06/2011



Λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωτες πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και νότια, βελτιωμένο καιρό την υπόλοιπη ημέρα με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, επικράτηση πολύ ενισχυμένων ανέμων στα πελάγη και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 26 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και στα νότια τοπικά θυελλώδεις, με τάσεις ενίσχυσης σε πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι στα βόρεια σε σχεδόν θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις.

Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής της πρώτες πρωινές ώρες και λίγες νεφώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς στην πόλη της Αθήνας και στους 24 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση το βράδυ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν





meteo