Ο μπαμπάς 100 ετών, ο γιος 80 και ανάμεσά τους μια γυναίκα!Στα δικαστήρια πατέρας και γιος αφού ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα....

Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο 80χρονος γιος του, έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!

Μάλιστα ο... γεροντοσεβντάς ήταν τέτοιος που μεσολάβησαν οι συγγενείς των δυο ηλικιωμένων, για να μην το τραβήξουν στα άκρα…Στόχος των συγγενών, όπως έλεγαν ,ήταν να γλυτώσουν το απόλυτο ρεζίλεμα!

Η ιστορία, που πήρε μεγάλες διαστάσεις πριν από μερικές μέρες, διαδραματίστηκε σε ένα από τα κεφαλοχώρια του Ηρακλείου. Ο 80χρονος για τις ανάγκες της κατάκοιτης μητέρας του, προσέλαβε μια γυναικα από τη Βουλγαρία, η οποία εγκαταστάθηκε στο σπίτι, κι από τις πρώτες μέρες έφερε τα πάνω-κάτω στο σπιτικό της οικογένειας.

Ο 100χρονος σύζυγος της γυναίκας γρήγορα λιμπίστηκε τα κάλλη της 50χρονης γυναίκας, η οποία όμως έκανε τα γλυκά μάτια και στον 80χρονο γιο του κι έτσι πατέρας και γιος έγιναν απο δυο χωριά χωριάτες με αποκορύφωμα τη μεταφορά της διένεξης στο δικαστήριο, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!

Τα δυο γερόντια στις δυο γωνιές της δικαστικής αίθουσας και οι δικηγόροι και οι συγγενείς στη μέση. Τελικώς, λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης, υπήρξε συμβιβασμός κι έτσι επέστρεψε η νηνεμία και η καταλαγή μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ όπως είναι φυσικό η 50χρονη Βουλγάρα πήρε...πόδι από το σπίτι!

cretalive.gr